El 20 i el 21 d’octubre

Manel Fuentes i un concert de saxòfons, els plans per a aquest cap de setmana a l’Auditori de Cornellà

  • The Spring’s Team oferirà una versió íntima de l’espectacle ‘Mi vida con Bruce’

Manel Fuentes i un concert de saxòfons, els plans per a aquest cap de setmana a l’Auditori de Cornellà

Ferran Sendra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Auditori de Cornellà (Baix Llobregat) presenta dues propostes musicals per a aquest cap de setmana: un concert de Manel Fuentes i un altre dels alumnes de l’aula de saxòfon del Centre Superior de Música Liceu.

Primer arribarà el torn de L’Ensemble de Saxòfons, una de les poques formacions estables d’aquestes característiques al nostre país amb una «àmplia trajectòria artística» que proporciona als alumnes de l’aula de saxòfon una experiència plenament professional, tots sota la tutela del professor Albert Julià.

Aquest espectacle, que es podrà veure divendres vinent, 21 d’octubre, a les 20.00 h, s’emmarca en el projecte Emergents que l’Auditori de Cornellà estrena aquest 2022.

Aquest programa té per objectiu donar oportunitats a joves talents i promeses, artistes ‘preprofessionals’, estudiants de grau superior d’arts escèniques o artistes que presentin una proposta artística de qualitat i siguin elegits per formar part de la programació de l’Auditori.

Dissabte a les 20.00 h serà el torn de Manel Fuentes i la seva banda tribut a Bruce Springsteen: The Spring’s Team, que oferiran una versió íntima de l’espectacle ‘Mi vida con Bruce’.

Notícies relacionades

Després de més d’una dècada en actiu amb la banda, des de l’Auditori asseveren que Fuentes es manté en plena forma i que ofereix un «xou enèrgic i emotiu, que mira de captar de la millor manera l’essència dels concerts del mateix Boss de New Jersey».

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà