Cornellà organitza una carrera nocturna i altres activitats per celebrar la Festa de l’Esport

  • S’han programat tres categories infantils i dues rutes per a adults de 5 i 10 quilòmetres

  • Per poder participar en alguna de les carreres, els interessats s’han d’inscriure a través de la web de l’organització

portada accesorios running

portada accesorios running

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat), entitats veïnals i esportives de la ciutat han organitzat una carrera nocturna i altres activitats esportives per a aquest dissabte 2 de juliol a la tarda. Al barri de la Riera, concretament a la carretera del Rugbi i el carrer del Futbol, a l’avinguda del Baix Llobregat, el consistori tancarà el trànsit entre les 17.30 i les 23.30 h per celebrar la Festa de l’Esport, que s’inclou en la programació municipal ‘Pacificació de grans avingudes’.

Les famílies podran disfrutar de totes les activitats que han programat les entitats de l’àmbit esportiu del barri, entre les quals destaca una cursa nocturna, en col·laboració amb Corresolidaris i el RCD Espanyol. A les 19.45 h, començaran les carreres infantils, que estaran dividides en tres categories, en funció de l’edat de naixement dels participants.

A les 21.30 h, està prevista la carrera Open de 5 i de 10 quilòmetres. Al finalitzar les competicions, s’entregarà pasta a tots els participants per recuperar forces i, a les 22.30 h, hi haurà un concert de ‘dj’ Júnior amb servei de bar. «La carrera té caràcter solidari en favor de la Fundació Dravet», afegeixen des del consistori.

Notícies relacionades

Així, des de l’ajuntament assenyalen que, per poder participar en alguna de les carreres, els interessats s’han d’inscriure a través de la web de l’organització.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà