Cultura local

Paula Rodríguez i Clara López guanyen La Veu de Cornellà 2022

Les vencedores, amb un premi de 500 euros cadascuna, han protagonitzat el format l’objectiu del qual és visibilitzar cantants locals

Paula Rodríguez i Clara López guanyen La Veu de Cornellà 2022

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Paula Rodríguez, en categoria d’adults, i Clara López, en categoria de joves, s’han proclamat guanyadores de l’edició del 2022 de La Veu de Cornellà, el concurs vocal dirigit a solistes no professionals organitzat per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Les guanyadores, que s’han embutxacat cadascuna un premi de 500 euros, han protagonitzat el format que té per objectiu recolzar i donar visibilitat a cantants de la ciutat que vulguin participar, «fomentant el seu desenvolupament musical, artístic, escènic i personal», expliquen des del consistori del Baix Llobregat.

La primera edició de La Veu de Cornellà es va celebrar el 2019, i els guanyadors van ser Ruth Jové, en categoria d’adults, i Levi Díaz, en categoria de joves. Aquest últim ha aconseguit posteriorment reconeixements com el concurs televisiu ‘La Voz Kids’, que li va permetre representar Espanya en l’última edició del festival EuroJunior.

Jurat expert

Cada actuació de la final del programa va ser valorada per un jurat expert format per diverses persones vinculades al món de la música i a la ciutat de Cornellà: Levi Díaz (cantant i guanyador de la primera edició en categoria Joves); Maria del Mar Humanes (cantant d’òpera i professora de cant); Enric Gavaldà (productor musical i director de corals); i Ariadna Tortosa (concursant d’OT formada a Cornellà).

Notícies relacionades

Els participants van ser acompanyats per la pianista Noemí Calvet; la gala la va presentar Oscar Larios, pianista, compositor i productor musical cornellanenc que va prendre part activa en l’organització del concurs.

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà

Temes:

Ajuntaments