Aquest divendres

La 12a edició dels premis Ciutat de Cornellà posen en valor el talent i el progrés social

  • La cita se celebra de manera biennal, tot i que en aquest cas s’ha retardat un any per la pandèmia

La 12a edició dels premis Ciutat de Cornellà posen en valor el talent i el progrés social

ayuntamiento de cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Auditori de Cornellà (Baix Llobregat) serà l’escenari aquest divendres, 29 d’abril, a les 20 h, de la dotzena entrega dels premis Ciutat de Cornellà 2022. La cita se celebra cada dos anys, tot i que en aquest cas s’ha retardat un any per la pandèmia, i té com a objectiu premiar de forma pública el paper que persones i entitats han jugat «defensant la llibertat, la igualtat, la solidaritat i el civisme a la ciutat de Cornellà.

En aquesta edició, les candidatures han sigut proposades per persones i entitats i han estat posteriorment valorades pel jurat, compost per representants de la ciutadania i dels diferents grups polítics municipals.

Els premis Ciutat de Cornellà compten amb cinc categories: Acció Cívica, Economia, Humanitats, premi Especial i premi d’Honor, i en cada categoria s’atorga un reconeixement individual i un de col·lectiu.

Guardonats d’aquest any

Entre els premiats d’aquest any es troba Laureà Palmer, reconegut gestor cultural que rebrà el premi d’honor. Per la seva part, el guardó d’humanitats anirà per a l’estudiant Núria González i per a l’escola Anselm Clavé.

Notícies relacionades

Emilio Gómez i la Botiga Solidària rebran el premi d’Acció Cívica, i el premi d’Economia serà per a Matías Polo i el Forn de pa Massana. El premi especial Ciutat de Cornellà el rebran les creadores de la pel·lícula Chavalas i la Fundació per la Investigació i Docència Sant Joan de Déu.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO