De l’11 al 13 de març

El saló cannàbic Spannabis torna a Cornellà després de dos anys sense celebrar-se

El saló acollirà una nova edició de la Spannabis Champions Cup, una competició que premiarà els millors criadors, cultivadors i extractors de cànnabis

El saló cannàbic Spannabis torna a Cornellà després de dos anys sense celebrar-se

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Fira de Cornellà (Baix Llobregat) tornarà a acollir, de l’11 al 13 de març, el saló cannàbic Spannabis, després de dos anys sense poder celebrar l’esdeveniment en format presencial.

En un comunicat, els organitzadors han oficialitzat aquest dilluns les dates de la XVII edició de la fira i han indicat que esperen rebre públic procedent de més de 50 països.

Durant els tres dies de Spannabis, la Fira de Cornellà es convertirà en «el centre mundial de les indústries del cànnabis» i visitants, expositors i professionals del sector podran intercanviar opinions, fer nous contactes i buscar potencials clients en aquest puixant mercat, han indicat des de l’organització.

Els usos terapèutics del cànnabis, la seva regulació a Espanya, l’actualitat del sector als Estats Units i l’Amèrica Llatina i la cultura cannàbica seran alguns dels temes que s’abordaran en la 8a edició de les World Cannabis Conferences, que se celebraran dins de Spannabis.

Notícies relacionades

Així mateix, el saló acollirà una nova edició de la Spannabis Champions Cup, una competició que premiarà els millors criadors, cultivadors i extractors de cànnabis.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO