Comerç local

L’Ajuntament de Cornellà destina 400.000 euros a una nova emissió de targetes moneder

La campanya està dirigida als ciutadans de més de 18 anys del municipi

L’Ajuntament de Cornellà destina 400.000 euros a una nova emissió de targetes moneder

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat), a través de l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica (Procornellà), torna a posar en marxa les targetes moneders vinculades a la campanya ‘Compra a prop, compra amb confiança’.

Després de la primera edició, s’ha decidit continuar reforçant l’activitat del comerç local mitjançant aquesta iniciativa, centrada a «fidelitzar les compres de proximitat».

Es posaran en circulació 16.000 targetes noves, que aquesta vegada són de color gris. Igual que l’any passat, la campanya està dirigida als ciutadans de més de 18 anys del municipi.

Cada persona pot adquirir la targeta a través de la web facilitada pel consistori, i per cada 75 euros en rebrà una amb un saldo de 100 euros, ja que els 25 euros restants els aporta directament l’Ajuntament.

Destinats 100.000 euros més

En comparació de l’edició del 2020, l’Ajuntament destinarà 100.000 euros més, fins a un total de 400.000 euros, en aquesta campanya d’«estímul al comerç local».

Notícies relacionades

D’aquesta manera, la ciutadania podria gastar als comerços locals que s’hagin registrat fins a 1,6 milions d’euros. En aquesta iniciativa, hi participen tota mena d’establiments comercials: des de parades dels tres mercats municipals fins a botigues de moda, calçat i electrònica, a més de perruqueries i centres d’estètica.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO