Reestructuració

L’Ajuntament de Cornellà dona recolzament als sindicats per evitar retallades al servei de Correus

El consistori es planteja reclamar a l’empresa informació sobre com afectaria al municipi la reestructuració del servei

correos

correos

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat), a través de la seva junta de govern local, va aprovar divendres 5 de novembre un acord que dona recolzament a la negociació col·lectiva de CCOO i UGT amb l’empresa Correus i Telègrafs.

La negociació va portar a un acord sobre una proposta de reestructuració del servei que asseguri la qualitat de la prestació, així com l’estabilitat de la plantilla.

L’acord també planteja demanar a l’empresa pública informació sobre com afectaria aquesta reestructuració de la ciutat a efectes de reclamar, si fos el cas, l’adopció de mesures correctores als organismes estatals que corresponguin per garantir la prestació del servei.

Retallada en la contractació

Recentment s’ha tingut coneixement que l’empresa pública està portant a terme una retallada en la contractació i que no cobreixen l’ocupació estructural ni les baixes de llarga durada.

Es desconeixen tant els motius com l’impacte que poden tenir aquestes decisions en el servei que es presta a Cornellà, ja que l’ajuntament no n’ha estat informat.

Notícies relacionades

L’acord planteja que, després d’haver-se recuperat la qualitat del servei els últims anys, aquesta estructuració presenta un risc elevat de tornar a situacions de precarietat i empitjorament del servei.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO