Activitats extraescolars

L’Escola Esportiva Social de Cornellà, torna un ampli programa esportiu per a estudiants de primària i secundària

El programa pretén donar a conèixer noves disciplines esportives, integrant-les com a element educatiu i lúdic sense competitivitat

L’Escola Esportiva Social de Cornellà, torna un ampli programa esportiu per a estudiants de primària i secundària

Escola Esportiva Social de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest curs 2021-2022 l’Escola Esportiva Social de Cornellà (Baix Llobregat) reprèn les activitats. L’oferta es dirigeix a nens i nenes de primària i secundària i les activitats es portaran a terme de dilluns a divendres en equipaments esportius municipals i estaran dirigits per monitors especialitzats, amb metodologies que promouen els valors educatius de l’esport.

L’Escola Esportiva Social és un programa multiesportiu organitzat pels departaments d’Esports i de Família de l’Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb entitats, escoles i instituts del municipi per donar a conèixer noves disciplines esportives, fent esport com a element educatiu i lúdic sense competició i, alhora, oferir una opció més d’activitat extraescolar a les famílies.

Els esports que s’ofereixen des de l’Escola Esportiva Social són arts marcials, tennis, beisbol, voleibol, bàsquet, zumba, multiesport, futbol, futbol sala i futsal.

Inscripció

Notícies relacionades

La inscripció als esports és gratuïta per als alumnes de secundària, i també per als de primària que ja estiguin inscrits en alguna activitat extraescolar d’AMPA o clubs esportius de Cornellà. Per als alumnes de primària que no ho estiguin, el preu d’inscripció és de 30, 60 o 90 euros per trimestre (per 1, 2 o 3 dies d’activitats setmanals). També existeix la possibilitat d’inscriure’s puntualment a alguna de les activitats.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO