40 edicions

Cornellà es prepara per a la XL edició de la Carrera Popular Solidària ‘Ciutat de Cornellà’

La competició se celebrarà diumenge, 10 d’octubre, i les inscripcions es tanquen aquest dimecres 6

Cornellà es prepara per a la XL edició de la Carrera Popular Solidària ‘Ciutat de Cornellà’

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge 10 d’octubre se celebrarà de nou la Carrera Popular ‘Ciutat Cornellà’. Es tracta de la XL edició d’aquesta tradicional carrera de Cornellà (Baix Llobregat), després d’un any de parèntesi a causa de les limitacions de la pandèmia de Covid-19. La carrera està organitzada pel Cornellà Atletic, un dels clubs d’atletisme més importants de Catalunya.

Aquest esdeveniment esportiu compta amb diversos recorreguts: de 10 km, de 5 km i les carreres de promoció. És oberta a tota la ciutadania sense restriccions d’edat ni sexe, però és imprescindible inscriure-s’hi prèviament (fins aquest dimecres 6 d’octubre), ja que no hi haurà inscripcions el mateix dia de la carrera. Els menors d’edat podran participar entregant l’autorització del seu pare, mare o tutor legal corresponent en el moment de la recollida del dorsal.

Totes les proves tenen la sortida del carrer del Rugby i l’arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons, i començaran, de manera esglaonada, a partir de les 9:30 hores.

Recollida de dorsal-xip i bossa corredor

Tots els participants en la Carrera Popular Ciutat de Cornellà reben una bossa amb la samarreta i obsequis dels col·laboradors, que es podran recollir divendres 8 d’octubre de 17:30 a 20:30 h i dissabte 9 d’octubre de 10 a 14 i de 16 a 20 h al centre Comercial SPLAU; i el mateix diumenge 10 d’octubre, fins a 45 minuts abans de l’hora de sortida a l’Estadi d’Atletisme.

L’organització recomana recollir la bossa del corredor, així com el dorsal-xip, divendres o dissabte, per així evitar que es formin cues el mateix dia de la carrera.

Causa solidària

Aquest any, a causa de les circumstàncies sanitàries actuals, no es disputarà la carrera solidària, però la prova continuarà tenint una part benèfica: s’ha activat la possibilitat de fer una donació de 2 euros destinada a la Fundació Síndrome de Dravet en el moment de fer la inscripció a les carreres de 5 i 10 km.

Notícies relacionades

La síndrome de Dravet, també coneguda com a epilèpsia mioclònica severa de la infància, és una forma rara d’epilèpsia intractable que comença el primer any de vida, amb una incidència estimada d’1 cada 16.000 naixements.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO