Formació

El servei d’aules d’estudi del Citilab de Cornellà torna a obrir els dissabtes

Les sales del Citilab funcionaven ininterrompudament 24 hores al dia i set dies a la setmana, però les mesures de control de la pandèmia van obligar a modificar-ne el funcionament habitual

El servei d’aules d’estudi del Citilab de Cornellà torna a obrir els dissabtes

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des del dissabte 18 de setembre, el Citilab de Cornellà (Baix Llobregat) ha ampliat el servei de les aules d’estudi i recupera l’obertura del servei els dissabtes. Així doncs, a partir d’ara, els serveis d’Opensurf i d’aules d’estudi estan disponibles de dilluns a dissabte, de 8 a 22 h, exceptuant els dies festius.

Totes les persones que tinguin el carnet de Citilaber i que hagin efectuat la reserva del torn horari a través de l’aplicació ‘El meu Club Online’ podran accedir a les instal·lacions del Citilab complint les mesures de seguretat indicades pel personal i les instal·lacions. El cost anual del carnet és de 3 euros.

Recuperació gradual

Notícies relacionades

Habitualment, l’aula del Citilab funcionava 24 hores al dia i set dies a la setmana, però les mesures de control de la pandèmia van obligar a modificar-ne el funcionament i establir el sistema de cita prèvia. Durant períodes específics de l’any, com abans de l’època d’exàmens, el departament de Joventut municipal també ofereix el servei d’Aules d’estudi en diferents equipaments de la ciutat, com el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, o les biblioteques Marta Mata i Sant Ildefons.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Estudiants