Mobilitat sostenible

La BaixCicletada es reinventa amb un nou format

L’esdeveniment esportiu es reinventa per segon any per evitar aglomeracions

La BaixCicletada es reinventa amb un nou format

BaixCicletada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La BaixCicletada, un esdeveniment que cada setembre unia diversos municipis del Baix Llobregat per fomentar l’ús de la bicicleta i les alternatives de mobilitat sostenibles es reinventa (com ja va haver de fer l’any passat) com a conseqüència de la pandèmia.

En aquesta ocasió no se celebrarà un esdeveniment presencial d’un dia, sinó que la BaixCicletada es planteja com un repte que es podrà realitzar, individualment o en família durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible, entre el 16 i el 26 de setembre, en els diferents municipis organitzadors del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Lletres repartides

El tradicional esdeveniment, amb 16 edicions en format ‘tradicional’ a la seva esquena, proposa als ciutadans i ciutadanes del Baix Llobregat que busquin una sèrie de lletres gegants que estaran repartides pels municipis, es facin una foto i participin en el sorteig d’una bicicleta.

Notícies relacionades

Els nou municipis que amaguen les lletres gegants que formen la paraula ‘BaixCicletada’ són: Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

Més notícies de Cornellà, l’Hospitalet, Esplugues i Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mobilitat