Activitats d’estiu

Torna el Tecnoestiu al Citilab de Cornellà

El taller d’aquest any permetrà crear una història breu a través de la programació i l’art digital

citilab

citilab

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Torna el Tecnoestiu, l’activitat que cada estiu s’impulsa des del laboratori ciutadà Citilab de Cornellà (Baix Llobregat) i que es dirigeix als centres d’estiu, centres recreatius i famílies que vulguin adquirir nous aprenentatges vinculats a les noves tecnologies, la creativitat i l’entreteniment. El taller d’aquest any té una durada de tres hores, serà presencial i permetrà crear una història breu a través de la programació i l’art digital.

La sessió proposa aprendre de programació i dibuix amb Snap! un widget tecnològic amb què elaborar una història col·laborativa emmarcada en la temàtica de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 10: reducció de les desigualtats. Així mateix es permetrà compartir l’experiència al plató de televisió del Citilab.

Inscripció:

L’activitat té un cost de 6 euros per participant. L’edat mínima per participar és de 6 anys, i dels 6 als 9 serà necessari que nenes i nens vagin acompanyats d’algú més gran de 12 anys.

Notícies relacionades

Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic al Citilab de Cornellà indicant el nom i cognom de cada participant, l’any de naixement i el dia que vol assistir al Tecnoestiu, que ha de ser un matí de dilluns a divendres entre el 28 de juny i el 23 de juliol del 2021.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Estiu