Violència i intimidació

Dos detinguts a Cornellà per furts, robatoris i estafes bancàries

Els delictes es van cometre presumptament a la Bisbal i Figueres

Mossos d’Esquadra

Mossos d’Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA /TWITTER (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cornellà (Baix Llobregat) han detingut dos homes com a presumptes autors d’un delicte de furt; un de furt en interior de vehicle, cinc d’estafa bancària i un altre de robatori amb violència i intimidació comesos a Figueres (Alt Empordà) i la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà).

Els detinguts, dos homes de 31 i 40 anys, veïns de Cornellà i de l’Hospitalet de Llobregat i amb nombrosos antecedents per fets similars, distreien les víctimes quan sortien de fer la compra, els robaven les bosses de mà i amb les targetes sostretes realitzaven compres o extraccions de diners en caixers, segons ha explicat aquest divendres la policia catalana en un comunicat.

Distracció de la víctima

El 5 de març i 2 de juny passats, a Figueres i la Bisbal, respectivament, dues dones van denunciar als Mossos dos casos idèntics. Aquests tipus de delictes consisteixen en el fet que un home tira monedes o bitllets a terra, molt a prop de la víctima, simulant que li han caigut, mentre aquesta és a l’aparcament d’un establiment comercial o supermercat i la distreuen per robar-li el bolso de l’interior del vehicle i fugir amb un cotxe.

En aquests casos, els lladres van robar dues bosses de mà, documentació diversa, uns 400 euros en metàl·lic, efectes personals i, amb les targetes de crèdit, van fer compres d’imports no superiors a 50 euros en estancs de Figueres i Sarrià de Ter (Gironès).

Notícies relacionades

Finalment, agents de la comissaria de Cornellà van identificar i van detenir els dos homes, que després de passar a disposició judicial van quedar en llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Robatoris