Petites i mitjanes empreses

La taxa de supervivència de les empreses creades amb assessorament del centre d’empreses de Cornellà supera la mitjana

L’èxit entre les empreses que es van quedar allotjades al viver municipal és més destacat

La taxa de supervivència de les empreses creades amb assessorament del centre d’empreses de Cornellà supera la mitjana

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos terços de les empreses creades fa tres anys amb assessorament del Centre d’Empreses de Cornellà (Baix Llobregat) sobreviuen, per sobre de la mitjana de la demarcació de Barcelona. D’aquestes empreses un 25% es van quedar allotjades al centre i viver municipals amb una taxa de supervivència superior al 80%, xifra que avala la qualitat del servei municipal.

El Centre d’Empreses Procornellà, és un dels 39 Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) que ha sigut objecte d’un estudi elaborat per la Diputació de Barcelona per valorar la feina realitzada al posar en marxa negocis amb pla d’empresa o alguna altra eina anàloga per a l’anàlisi de la seva viabilitat.

Resultats

De l’estudi s’extreu que la taxa de supervivència als tres anys de les empreses que van ser creades l’any 2017 amb l’assessorament del Centre d’Empreses Procornellà és del 64,2%, percentatge superior a la del conjunt dels centres locals analitzats de la demarcació de Barcelona amb una taxa de supervivència que se situa en el 59,9%.

Notícies relacionades

Així, el 2017 van ser 44 les empreses creades amb assessorament de l’ens municipal de Cornellà, i amb desenvolupament d’un pla de viabilitat. D’aquestes, un total d’onze emprenedors van decidir quedar-se allotjades o al Centre o al Viver de Procornellà, de les quals nou estan en actiu tres anys després, cosa que representa una taxa de supervivència del 81,8%.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Empreses