Temporada estival

Cornellà anuncia la reobertura de les seves piscines municipals el pròxim 17 de juny

Amb la posada en marxa d’aquests equipaments l’Ajuntament dona inici a la temporada d’estiu

Cornellà anuncia la reobertura de les seves piscines municipals el pròxim 17 de juny

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les piscines municipals de Cornellà (Baix Llobregat), el Parc Esportiu Llobregat (PELL) i el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader, ja ho tenen tot llest per oferir una alternativa esportiva i d’oci. La piscina exterior del PELL obrirà les seves portes el pròxim 17 de juny i donarà servei fins al pròxim 31 d’agost. Les piscines exteriors del Complex Can Mercader inauguraran l’estiu també el mateix dia, però aquestes es mantindran obertes fins al 12 de setembre. Els anys d’experiència avalen la qualitat de les dues instal·lacions posicionades com espais familiars i saludables no només entre els veïns de la ciutat, sinó també entre els veïns dels municipis més pròxims.

Salut i oci

Per segon any, les piscines exteriors municipals obren amb un estricte protocol anti-Covid que permet disfrutar del servei reservant cita prèviament, amb distància de seguretat i desinfecció dels espais en dos torns. Les dues instal·lacions obriran cada dia de la setmana en dos torns (de 10:30 h a 14:45 h i de 15:15 h a 19:30 h) i amb tarifa única de 2,10 € per persona i torn.

Notícies relacionades

Aquest estiu, les piscines municipals es convertiran en punt de trobada d’usuaris de totes les edats, un veritable lloc de convivència i acollida. Amb un equip tècnic a darrere que treballa per adequar els espais a les necessitats que puguin tenir col·lectius com el de les persones grans, usuaris amb mobilitat reduïda o famílies amb nadons.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Piscines