Iniciativa solidària

El parc empresarial de Cornellà presenta una acció de Sant Jordi destinada a recaptar fons i llibres educatius

La campanya s’inspira en un dels objectius de Desenvolupament Sostenible plantejats per les Nacions Unides

El parc empresarial de Cornellà presenta una acció de Sant Jordi destinada a recaptar fons i llibres educatius
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El World Trade Center Almeda Park, el parc empresarial de Cornellà (Baix Llobregat) va presentar aquesta setmana una campanya de Sant Jordi en cooperació amb la Creu Roja de Cornellà i Flora In Touch per recaptar fons i llibres educatius seguint la línia del desenvolupament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible centrat a aconseguir una educació de qualitat.

Des del 19 d’abril, a WTC Almeda Park es desenvoluparan diverses accions amb motiu de celebració de Sant Jordi com la recollida de llibres educatius i pinta contes a fi d’ajudar les famílies més vulnerables a celebrar el Sant Jordi.

D’altra banda, juntament amb Flora In Touch, es farà una venda de roses al centre de la plaça de WTC Almeda Park i també habilitarà una paradeta Virtual de Flora In Touch per a tots aquells que no es puguin desplaçar, de la qual es destinarà una part de la recaptació al Projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Notícies relacionades

Aquesta acció del complex empresarial Almeda Park respon a un punt del seu pla estratègic 2021-2022 que planteja el desenvolupament de la seva activitat tenint presents els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Empreses