L’Auditori de Cornellà es prepara per vibrar aquest dissabte al ritme de l’últim treball de Marlon

La banda de Pop-Rock nascuda el 2015 presenta el seu espectacle acústic ‘Tequila y Candela’

L’Auditori de Cornellà es prepara per vibrar aquest dissabte al ritme de l’últim treball de Marlon
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà rep aquest dissabte a les vuit del vespre l’Adri (veu), el Juanin (guitarra) i el Jorge (bateria) per deixar-se portar per la seva música. Ells són els components de Marlon, un dels grups de pop-rock més prometedors del nostre país. El seu últim treball ‘Tequila y Candela’ es va convertir en Disc d’Or aquest estiu amb més de 10,5 milions de reproduccions, més de 850.000 oients mensuals a Spotify i 11,5 milions de reproduccions a YouTube.

El projecte, clarament influït pel pop dels 80 i el pop britànic dels 60, va començar l’estiu del 2015 a l’‘Ewan Fest’ de Salinas (Castrillón). D’aquest debut van passar a actuar a petites sales d’Astúries, d’allà a sales una mica més grans de tot el país i de sobte van omplir la mítica sala madrilenya Joy Eslava de Madrid el 2019. El trio asturià arriba a L’Auditori en un moment dolç de la seva carrera. El 2017, el seu disc ‘Cosas que no se pagan con dinero’ va marcar l’inici d’una gira molt important per al grup. Paral·lelament els components van continuar treballant en noves cançons que a poc a poc van donar a conèixer en acústic, en videoclips i en petites píndoles per als seus seguidors publicades a les xarxes socials. La gira 2018-2019 va continuar donant-los nous èxits i recopilant nous seguidors i fans.

Notícies relacionades

El 2020 Marlon van fer un nou salt amb noves cançons amb milers de descàrregues a totes les plataformes digitals. Temes com ‘Volveré’, ‘96’ o el single que dona nom a aquesta nova gira ‘Tequila y candela’, a més de hits com ‘Me supo a poco’, ‘Marzo en febrero’ o ‘Mi Macarena’.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Concerts