Cultura popular

Cornellà celebra un Carnaval no presencial durant més d’una setmana

A través dels canals de la regidoria de Cultura es faran les activitats d’aquesta festa

Cornellà celebra un Carnaval no presencial durant més d’una setmana
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les festes més extravagants de l’any aquest 2021 no es podrà celebrar, però des de l’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) han preparat activitats no presencials perquè el Carnaval no perdi la seva essència.

Des del cap de setmana passat i fins el dimecres 17 de febrer es faran activitats online i itinerants per celebrar aquesta festa. Durant tota la setmana, des dels canals del consistori es faran crides a fer petites accions per anar escalfant motors.

Consignes del Carnaval 2021 a Cornellà de LlobregatSa Majestat el Carnestoltes, Rei dels Poca-soltes, ens ha fet arribar aquest vídeo dels seus emissaris amb tot de consignes per poder celebrar el Carnaval d’una forma ben digna. #CarnavalCornellà2021 #carnavalsegur #cornellà Què fer a Cornellà Museu Palau MercaderPosted by CulturaCornellà on Wednesday, February 3, 2021

Dijous, dissabte i diumenge es faran desfilades motoritzades pels carrers de Cornellà perquè tots els ciutadans puguin veure-ho sense sortir de casa. A més, també es podrà seguir a través de les xarxes socials de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

Les festes acabaran el dimecres 17 de febrer, amb el judici al rei Carnestoltes i el comiat del Carnaval. Es farà telemàticament a les 18 hores i posarà punt i final a la setmana de festes i donarà inici a la quaresma.

Més notícies de Cornellà, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA