COMERÇ LOCAL

Les targetes moneder de Cornellà tindran una segona vida i es podran recarregar

El consistori ha donat llum verda a la segona etapa de la campanya per «pal·liar els efectes» de la crisi social i econòmica i fomentar el comerç local

  • La iniciativa, que ha aconseguit la venda de 5.500 targetes, s’estén i incorpora nous comerços en aquesta segona fase
  • El consistori es fa càrrec del 30% dels 100 euros de valor que tenen les targetes i es podran adquirir a través del portal web de l’Ajuntament
socc cornella car 1200

socc cornella car 1200

1
Es llegeix en minuts

Les targetes moneder de Cornellà tindran una segona vida i les persones que ja se n’han beneficiat en podran adquirir una de nova o recarregar l’anterior amb el mateix procediment, l’Ajuntament de Cornellà posa 30 euros i l’usuari els 70 euros restants.

La nova proposta serà efectiva a partir de l’1 de desembre i fins al 31 de desembre, quan acaba el termini per adquirir-la, tot i que es podran utilitzar al llarg del 2021.

El consistori ha anunciat aquesta mesura, ja que abans només es podia utilitzar una vegada, per «pal·liar els efectes» de la crisi social i econòmica. Si els usuaris encara guarden l’antiga targeta, la podran recarregar fent el pagament de 70 euros. En canvi, les persones que no la van guardar hauran de comprar-la i recollir-la en un dels punts facilitats.

Es manté com en la primera fase de la campanya la seu de Procornellà, l’Oficina Local d’Habitatge, el Centre Cívic la Gavarra i s’ha substituït l’Oficina d’Atenció al Ciutadà per un nou punt ubicat al Mercat Centre.

Nous comerços

Nous comerçosEn aquesta segona etapa de la campanya, s’hi han sumat nous comerços amb les mateixes condicions que els primers per afegir-se a la iniciativa, que exclou les grans superfícies comercials, grans cadenes o franquícies.

Després dels tres mesos de vida de les targetes moneder de Cornellà, s’han venut 5.500 targetes, xifra que suposa una inversió de 550.000 euros en compres efectuades en establiments adherits.

Notícies relacionades

El consistori, que ha destinat uns 300.000 euros, estima que les vendes es tradueixin al milió d’euros per al comerç local de Cornellà.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA