primera empresa espanyola

Una empresa de Cornellà rep la certificació per etiquetar les vacunes contra la Covid-19

  • Després d’adaptar les instal·lacions amb una inversió de 300.000 euros
  • Es converteix en la primera empresa espanyola certificada per a l’etiquetatge de les vacunes
  • La firma de Cornellà Germark, primera empresa espanyola premiada per la World Label Association
1
Es llegeix en minuts

L’empresa Germark, a Cornellà de Llobregat, ha aconseguit la certificació per etiquetar les vacunes de la Covid-19 després d’adaptar les instal·lacions amb una inversió de 300.000 euros. El director general, Iban Cid, afirma que es tracta d’una inversió «important», ja que els converteix en «la primera empresa espanyola certificada per a l’etiquetatge de les vacunes».

L’empresa ha instal·lat controls d’accés per a impremta dactilar, ha sectoritzat els diferents departaments i ha climatitzat la planta de producció per adaptar-se als requeriments imposats en la normativa BRCGS Global Standard for Packaging and Packaging Materials.

Germark també ha format els treballadors en relació amb les mesures contra la Covid-19 i les normes de seguretat i protecció. La firma de Cornellà té una plantilla de més de 100 persones i disposa de representació en més d’una vintena de països.

Acords amb les farmacèutiques

Notícies relacionades

Acords amb les farmacèutiques«La certificació ens posa en una situació privilegiada per cobrir la gran demanda que esperem en l’etiquetatge de les diferents vacunes per a lluites contra la pandèmia», assenyala Cid.

El gerent es mostra «optimista» per arribar a acords amb les firmes farmacèutiques durant els pròxims mesos