APLICACIÓ SEGURETAT CIUTADANA

La nova 'app' de seguretat de Cornellà pretén agilitar el contacte amb la policia en cas d'emergència

Els usuaris de l'aplicació poden notificar incidències a la Guàrdia Urbana de forma àgil amb un missatge de text, veu, foto o vídeo i ser geolocalitzats

Es tracta d'una iniciativa intuïtiva i divulgativa, amb l'objectiu de garantir la seguretat les 24 hores dels 365 dies de l'any, expliquen des de l'ajuntament

etocvjnxkae7n0a

etocvjnxkae7n0a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat va posar en marxa fa uns dies una app de mòbil de seguretatapp, desenvolupada per l’empresa Einsmer - Pacto Generacional, que permet la comunicació ràpida entre el ciutadà i els cossos de seguretat. L’‘app’ ofereix informació als usuaris  per actuar en casos d’emergència.

Els usuaris poden notificar incidències a la Guàrdia Urbana de forma àgil a través d’un missatge de text, veu, foto o vídeo.

L’aplicació compta amb un servei de marcació ràpida, important quan et trobes en una dificultat. Segons expliquen des del consistori, és gratuïta i està disponible per a Andorid i iPhone.

Projecte intuïtiu i divulgatiu

Es tracta d’una aplicació intuïtiva perquè sigui fàcil utilitzar-la i sigui accessible a totes les generacions, amb l’objectiu de garantir la seguretat les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Quan els usuaris enviïn un missatge a la policia, els agents rebran en el seu sistema informàtic la identificació personal i la geolocalització per actuar o derivar el cas als Mossos, la Guàrdia Civil o la Policia Nacional.

Notícies relacionades

Hi ha una part de l’aplicació destinada a la divulgació, amb informació d’interès sobre consells de prevenció de delictesavisosalertesseguretat viària i primers auxilis.  

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA