PER EVITAR REBROTS

L'Ajuntament de Cornellà i Salut creen una comissió de seguiment per a la Covid-19

El Departament de Salut i el consistori es reunirà diàriament per seguir els casos detectats i aplicar les mesures necessàries

El municipi ha ampliat la xarxa de carrils bici, implantat senyalització preventiva i augmentat la neteja dels carrers per evitar rebrots

cornella

cornella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Davant el repunt de contagis i possibles brots, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i el Departament de Salut han creat una comissió de gestió i coordinació per a la Covid-19. Volen reunir-se cada dia i anar seguint els casos detectats, i aplicar les mesures que siguin necessàries, com el correcte confinament de les persones afectades per la malaltia.

El consistori s’ha ofert a col·laborar amb personal municipal per reforçar l’actuació comunitària i contenir la propagació dels contagis. També ha demanat que els casos detectats puguin fer-se les PCR de manera ràpida per començar el seguiment mèdic al més aviat possible.

Cornellà pren precaucions per evitar el contagi

L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de la ciutadania per evitar nous contagis, seguint les mesures preventives sanitàries. La ciutat ha extremat totes les precaucions, amb la neteja i desinfecció de carrers, parcs infantils i mobiliari urbà.

La Guàrdia Urbana del municipi també ha reforçat la presència als carrers per controlar les mesures sanitària i informar, conjuntament amb els equips d’educadors cívics, la població. S’ha implantat una senyalització demanant que els vianants circulin pel costat dret, a més de reduir el temps d’espera als semàfors  per evitar aglomeracions.

Notícies relacionades

Una altra de les mesures aprovades pel consistori ha sigut l’ampliació  de la xarxa bici de Cornellà per fomentar l’ús  de la bicicleta en detriment del transport públic, focus de contagi del virus.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments