A PARTIR DEL SETEMBRE

L'Auditori de Cornellà arrencarà nova temporada amb Miki Nuñez, Manu Guix, Tortell Poltrona i Quim Masferrer com a artistes destacats

La nova temporada planteja ofertes i abonaments de fins al 20% a persones menors de 25 anys i preus especials de 10€ per a persones de 65 anys

L'oferta cultural de l'Auditori serà molt variada, amb actuacions de teatre, música i monòlegs per fer-se així més accessible a tota la ciutadania

ialvarez46963383 television  miki graba en barcelona el videoclip de  la vend190509135238

ialvarez46963383 television miki graba en barcelona el videoclip de la vend190509135238 / JOSEP ECHABURU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 13 de marçl’Auditori de Cornellà  es va veure obligat a abaixar el teló, seguint les directrius sanitàries del Govern de la Generalitat i del’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). A partir de llavors, la programació i l’activitat establerta va quedar suspesa o cancel·lada.

Amb l’arribada a la nova normalitat, l’Auditori ha presentat la nova temporada, que arrencarà aquest setembre amb totes les mesures de seguretat i amb una oferta cultura molt variada, amb teatremúsicaespectacles familiars i monòlegs.

A l’escenari de l’Auditori es preveu que hi actuïn 20 artistes fins a finals d’any. La música de Manu GuixMiki Nuñez i el grup català Blaumut; els espectacles familiars de Tortell Poltrona, Els Súperherois i Guillem Albà, i els monòlegs amb els còmics Quim MasferrerCarles Sanz i El Sevilla. També hi haurà teatre amb la representaciód’Intocables, basada en la famosa pel·lícula francesa, i La Gavina, un text d’Anton Txèkhov dirigida per Àlex Rigola, entre altres espectacles.

Abonaments i descomptes per fer més accessible la cultura

Però més enllà de la programació, la novetat d’aquesta temporada són els abonaments i descomptes que l’Auditori de Cornellà ha plantejat. S’aplicarà un 50% de descompte a les entrades infantils dels espectacles familiars, els menors de 25 anys tindran un 20% de descompte sobre el preu de taquilla i els majors de 65 anys tindran un preu especial de 10€ a totes les entrades. També es restarà un 10% de descompte al preu de taquilla, si s’adquireixen les entrades de forma anticipada.

Notícies relacionades

La nova temporada, amb l’anunci d’aquests abonaments i descomptes, vol fer-se més accessible i, segons expliquen des del’Auditori, la voluntat és posar a la venda tarifes assequibles perquè la cultura arribi a tota la ciutadania. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la pàgina web de l’Auditori de Cornellà.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA