VIVER D'EMPRESES

El Cornellà Open Future busca noves 'empreses emergents' tecnològiques per llançar-les al mercat

El 15 de juny s'obre la nova convocatòria per a emprenedors que vulguin participar en la fase 3 del Programa d'Incubació, de setembre a desembre

Els 10 seleccionats s'uniran als 5 projectes que estan actualment en fase 2, i se seleccionaran entre 5 i 10 finalistes que passaran a la fase 3

copenf ii-edici

copenf ii-edici

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Del 15 al 19 de juliol s’obre una nova convocatòria per a ‘empreses emergents’ en el marc del Programa d’Incubació Cornellà Open Future (COF, promogut pel Centre d’Empreses Procornellà. Es tracta de la tercera fase del programa en curs, l’objectiu del qual és aconseguir la sortida al mercat dels projectes admesos i que té una durada de tres mesos.

Aquesta tercera fase es desenvoluparà del 16 de setembre al 16 de desembre del 2020. En la primera fase del programa, es va ajudar els 8 projectes escollits a treballar durant tres mesos en la definició del seu model de negoci, mentre que la segona, actualment en marxa i que finalitzarà el 22 de juliol, consisteix a validar el model de negoci.

Dels 8 projectes inicials, en queden 5 en la segona fase. Ara s’obre la tercera a noves ‘empreses emergents’ que s’afegiran a les que ja estan treballant. Les 10 seleccionades s’afegiran a partir del 15 de juny a aquestes 5, i s’escolliran un mínim de 5 i un màxim de 10 finalistes que passaran a la fase 3, en la qual es prepararan els projectes per a la seva sortida al mercat.

Les iniciatives que participen en aquesta fase 3 del programa tenen, a més, la possibilitat de participar en la segona edició dels Premis Metropolitans de Suport a la Investigació, en cas que aquests guardons se celebrin, ja que estan pendents de la situació d’incertesa provocada per la crisi del coronavirus.

Més d’una trentena de projectes d’èxit

Poden formalitzar les inscripcions de manera telemàtica les persones o els equips que tinguin idees de base digital i/o tecnològica amb un model de negoci ja validat i el domicili social dels quals, fiscal o centre d’activitat actual o futur es trobi a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Notícies relacionades

El programa COF està emparat per la plataforma global Telefónica Open Future, que es basa en la recerca d’‘empreses emergents’ tecnològiques a tot el país i està 100% subvencionat i gestionat per l’equip tècnic del Centre d’Empreses Procornellà. En les edicions anteriors ha incubat un total de 36 projectes, dels quals el 40% continuen en actiu i han generat una trentena de llocs de treball.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA