EPIDÈMIA

Cornellà tanca temporalment els equipaments municipals pel coronavirus

El consistori ha pres una sèrie de mesures preventives per «contenir l'expansió del Covid-19»

534 ajuntament4

534 ajuntament4

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha decidit tancar diferents equipaments municipals per contenir la propagació del coronavirus. Entre els equipaments afectats hi ha els casals d’avis, l’Auditori de Cornellà, l’Auditori de Sant Ildefons, la sala d’exposicions del Museu Palau Mercader i el Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA).

El consistori ha pres una sèrie de mesures preventives per «contenir l’expansió del Covid-19». S’ha activat la fase d’alerta del ‘Pla específic municipal per a risc sanitari’ (DUPROCIM), i a més d’aplicar mesures de protecció a la ciutadania als diferents equipaments i serveis municipals, s’ha decidit reduir l’activitat a la ciutat fins al 29 de març.

Aquesta mesura té l’objectiu d’«evitar les aglomeracions de persones i així reduir les possibilitats de contagi». A més del tancament d’espais, també s’han posposat tots els actes institucionals de l’ajuntament i les activitats de les entitats de la ciutat, així com totes les activitats i programacions de caràcter cultural, esportiu, educatiu i recreatiu organitzades pel consistori.

Evitar multituds

D’altra banda, també es recomana a la població que no organitzi ni participi en esdeveniments que reuneixen una gran quantitat de persones.

De tota manera, l’Ajuntament de Cornellà vol fer una crida a la població de la ciutat perquè continuï mantenint la calma, ja que «es tracta només d’accions preventives» amb dos objectius principals: «contenir l’expansió del nou coronavirus, limitar-ne la incidència i protegir sobretot les persones més vulnerables, les persones grans i amb malalties cròniques».

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Cornellà anirà informant de l’actualització de les mesures preventives que s’apliquin a la ciutat a través la web municipal.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA