ENXAMPAT IN FRAGANTI

Detingut per robar en vestidors de diversos equipaments esportius de Tarragona i Cornellà

Les càmeres el van gravar entrant i sortint dels recintes d'on es va emportar mòbils i diners per valor de més de 4.000 euros

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per cometre quinze furts en equipaments esportius del Camp de Tarragona, entre el 8 de gener i el 29 de febrer d’aquest any. És un individu de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona. La investigació va començar el 8 de gener passat al rebre dues denúncies per furts als vestidors d’un pavelló poliesportiu situat als barris de Ponent de Tarragona.

El lladre va haver de sortir corrents quan es va veure sorprès després d’haver-se emportat dos telèfons mòbils i diners en efectiu dels vestidors. En més d’una ocasió es va trobar amb personal de les instal·lacions i també va ser gravat pels seus sistemes de videovigilància. Això va facilitar la seva posterior detenció, divendres passat 6 de març.

Aquest tipus d’accions es van anar repetint el dia 13 i 14 de febrer en dos pavellons municipals i en un institut del Tarragonès. El 16 de febrer hi va haver un fet més en unes instal·lacions esportives de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). El 17 de febrer l’home va reincidir entrant en un dels pavellons on ja havia comès un furt, moment en què va ser reconegut per diversos testimonis que ja l’havien vist, quan va accedir per primera vegada quatre dies enrere. En tots els casos va aconseguir emportar-se telèfons mòbils o diners.

Enxampat in fraganti

El lladre va tornar a actuar el dia 21 de febrer en un club de Tarragona, on es van presentar fins a quatre denúncies, i el dia 29 en un equipament esportiu de Lleida. Entre els antecedents policials del sospitós, els investigadors van trobar la coincidència d’un fet del desembre del 2017, en què ja va ser detingut quan el van sorprendre in fraganti dins dels vestidors d’un club esportiu de les Borges Blanques (Garrigues).

Notícies relacionades

Es calcula que el valor de tots els efectes robats, entre telèfons mòbils i diners en efectiu, supera els 4.000 euros, segons informen fonts dels Mossos. El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar aquest diumenge a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA