MATERNITAT

L'Espai d'Art Moritz de Cornellà acull l'exposició 'Revolver místico para renacer en la maternidad'

La mostra retrata les sensacions viscudes per Agustín Santoyo durant l'acompanyament en les 36 hores de part de la seva companya, l'artista escènica cornellanenca Anna Nin

corne2

corne2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Demà dimarts, 10 de març, s’inaugura a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà l’exposició ‘Revolver místico para renacer en la maternidad’. La mostra retrata les sensacions viscudes per Agustín Santoyo durant l’acompanyament en les 36 hores de part de la seva companya, l’artista escènica de Cornellà Anna Nin, que va donar a llum la seva filla Nina.

Santoyo va més enllà de la tela i multiplica els acolorits patrons dels seus quadros, que remeten a la cultura popular i les artesanies de la seva terra mare, als murs i als sostres de l’espai expositiu que habita. Una experiència en la qual l’espectador podrà presenciar «aquesta dansa a temps i contratemps entre vida i mort, i fer-se còmplice d’aquest esquinç ancestral en què tot es cobreix de mare», expliquen des de l’ajuntament.

L’exposició es podrà visitar a l’Espai d’Art Moritz del 10 de març al 24 d’abril del 2020 i, a més, s’acompanya d’una sèrie d’activitats relacionades, totes d’accés lliure.

Les activitats al voltant de la mostra

El mateix 10 de març, juntament amb la inauguració, es realitzarà una visita guiada a càrrec de l’artista plàstic Agustín Santoyo i tindrà lloc una ‘performance’ d’Anna Nin, acompanyada per: Matías Inzunza Osorio (guitarra), Adriano Galante Sánchez (disseny de so) i el Cor de Veus de Mars de Cornellà de Llobregat.

Notícies relacionades

El mateix Agustín Santoyo durà a terme un taller d’art en família el dijous 26 de març. Finalment, el dimarts 21 d’abril, tres dies abans del final de l’exposició, es desenvoluparà una nova visita guiada, que la succeirà un col·loqui.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA