DRETS HUMANS

El Cornellà Creació Fòrum acull un cara a cara entre Mabel Lozano i Najat El Hachmi

Conegudes pel seu compromís amb els drets humans, totes dues conversaran en un acte que presentarà el subdirector d'El Periódico, Joan Cañete

rjulve45777508 madrid 06 11 2018   mabel lozano    foto  jose luis roca181107171445

rjulve45777508 madrid 06 11 2018 mabel lozano foto jose luis roca181107171445 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La guionista, productora i directora de cine social Mabel Lozano i l’escriptora Najat El Hachmi protagonitzaran el pròxim divendres 6 de març un cara a cara al Museu Agbar de les Aigües. L’acte el presentarà el subdirector d’EL PERIÓDICO Joan Cañete en el marc del Cornellà Creació Fòrum.

Mabel Lozano ha sigut guardonada en multitud d’ocasions pel seu treball relacionat amb temàtiques com el tràfic d’éssers humans o l’explotació sexual de les dones. Lozano visita el fòrum en un moment àlgid de la seva carrera, quan està a punt d’estrenar el seu últim treball: el documental ‘Biografia del cadáver de una mujer ’; i de veure la llum el llibre ‘Pecadoras capitales’, que comparteix amb tretze autores més.

Lozano compartirà escenari amb l’escriptora, Najat El Hachmi, autora d’una sòlida carrera en la qual ha desplegat el seu univers femení en obres tan àmpliament premiades com ‘L’últim patriarca’, ‘La caçadora de cossos’ o ‘La filla estrangera’. També és col·laboradora habitual d’EL PERIÓDICO.

Trampes i formes de discriminació que pateixen les dones

Notícies relacionades

Ara, El Hachmi es troba immersa en la promoció del seu últim treball ‘Sempre han parlat per nosaltres’, en què parla de feminisme i d’identitat, de les múltiples trampes i formes de discriminació que pateixen les dones.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA