OCUPACIÓ

El Centre d'Empreses de Cornellà promou la creació de 60 nous negocis durant el 2019

La intervenció del centre ha suposat «la creació directa de 101 llocs de treball»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre d’Empreses Baix Llobregat –ubicat a Cornellà i integrat a l’empresa municipal ProCornellà– desenvolupa diferents iniciatives de recolzament, formació i assessorament per a empreses i emprenedors al llarg de l’any amb l’objectiu de «promoure el sector econòmic de la zona i fomentar la creació d’ocupació», afirmen des del consistori.

En aquesta línia, durant el 2019, el Centre ha atès 213 projectes empresarials i ha ajudat a crear 60 noves empreses, cosa que «ha suposat la creació de manera directa de 101 nous llocs de treball», expliquen des de l’Ajuntament de Cornellà.

De la mateixa manera, durant el 2019 el Centre d’Empreses ha realitzat 119 sessions formatives de recolzament a la gestió empresarial. Destaquen el Programa de Cultura Emprenedora en el Col·legi, el Club de l’Oratòria, les sessions periòdiques de networking i el programa d’acceleració empresarial Cornellà Open Future –que acompanya 15 empreses emergents a l’any–.

145 negocis a ProCornellà

Actualment, ProCornellà té dos equipaments destinats al lloguer de despatxos o naus: un, al barri d’Almeda, dins del mateix Centre d’Empreses al carrer Tirso de Molina; i el segon, el Viver d’Empreses ProCornellà, al barri del Pedró, al carrer de Joan Fernández.

Notícies relacionades

 Entre les dues instal·lacions, al llarg del 2019 han acollit 145 negocis i l’allotjament d’aquestes empreses ha contribuït a l’ocupació de 647 persones durant l’any passat.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA