TALLERS D'INFORMÀTICA

El Citilab de Cornellà introdueix persones adultes al món de la informàtica

Per participar en els tallers és suficient amb tenir el carnet Citilaber, que té un cost anual de 3 euros

citilab

citilab

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest mes de gener comença una nova edició de la formació ‘Iniciat’ al Citilab de Cornellà. Es tracta d’un curs dividit en vuit sessions de dues hores cada una dirigit a un públic adult que vulgui rebre capacitació bàsica en l’ús de l’ordinador, la navegació a internet, la recerca i l’emmagatzemament d’informació així com l’ús d’imatges, la creació de documents i la familiarització amb el correu electrònic.

Les persones interessades en «guanyar autonomia a l’hora de relacionar-se amb el món digital», com expliquen des de l’organització, poden escollir dos horaris per assistir a la formació de Citilab: els dilluns al matí o els dijous a la tarda.

La primera sessió del grup de matins va tenir lloc el passat 27 de gener i es prolongaran fins al pròxim 16 de març. Pel que fa al grup de tardes, la primera sessió està programada per al pròxim dijous 30 de gener, de 16:00 a 18:00 h. L’última sessió serà el 19 de març del 2020.

Carnet Citilaber

Notícies relacionades

El curs és gratuït, per cursar-lo només és necessari el carnet Citilaber, que té un cost anual de 3 euros. Aquesta iniciativa compta amb el recolzament de l’Ajuntament  de Cornellà de Llobregat.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA