DEPENDÈNCIA

El programa Cornellà Cuida ofereix tallers per a cuidadors no professionals

La Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents dona suport a prop de 2000 famílies del municipi del Baix Llobregat que cuiden persones grans o en situació de dependència

zentauroepp17691336 taca taca200102105332

zentauroepp17691336 taca taca200102105332

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents realitza a Cornellà, durant tot el curs, una programació de conferències i tallers dirigits als cuidadors no professionals de persones grans i en situació de dependència, en el marc del programa Cornellà Cuida.

Es tracta de sessions gratuïtes d’uns noranta minuts, impartides habitualment per l’equip tècnic de la Fundació, que ofereixen orientacions i pràctiques sobre els temes en els quals les persones cuidadores poden trobar-se amb més carències en la seva tasca diària.

La majoria es realitzen en la Residència Teresa Duran, i des d’aquest any també se’n fa alguna al barri Centre, a la seu del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones.

Recolzament a 2.000 famílies

Per participar en les activitats és necessari inscriure-s’hi prèviament. La Fundació també compta amb un espai setmanal a Radio Cornellà per difondre consells en aquesta àrea.

A través del programa Cornellà Cuida, la Fundació dona suport a «totes les persones de la ciutat que es cuiden dels seus familiars en aquesta situació, una tasca sempre complicada, moltes vegades esgotadora i gairebé sempre poc reconeguda», expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

La Fundació compta amb una àrea especialitzada a ajudar les anomenades persones cuidadores no professionals, i cada any recolza prop de 2.000 famílies que es troben en aquesta situació.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA