TEMPORAL

Un ferit de poca gravetat per la caiguda d'un arbre a Cornellà de Llobregat

A Terrassa, el vent va provocar la caiguda d'un mur d'una nau industrial sobre quatre vehicles estacionats

foto 3589028

foto 3589028

1
Es llegeix en minuts
ACN

Una persona va resultar ferida de poca gravetat dissabte passat 21 de desembre a la nit per la caiguda d’un arbre al carrer de Lluís Domènech i Montaner de Cornellà de Llobregat. Els fets van tenir lloc durant la mitjanit i el ferit va ser traslladat pelSistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al’Hospital Moisès Broggi.

Els Bombers van atendre 740 avisos relacionats amb el vent fins a les 9 hores del diumenge 22: 386 al nord de la regió metropolitana, 186 a les comarques gironines i 101 a la regió metropolitana sud. A Cornellà també va caure un marcador electrònic del camp de futbol d’Almeda. També es van trencar els vidres del’Escola de Música de Girona  i el sostre d’una nau va quedar totalment arrencat pel vent a Vilablareix. El 112 va rebre 952 trucades relacionades amb 653 incidències.

Els Bombers van donar avisos relacionats amb la caiguda d’arbres i branques, decoracions de Nadal, cartells, fanals, pals elèctrics, semàfors, antenes, planxes de cobertes, rajoles de façanes, tendals, persianes, vidres trencats i contenidors.

Alertes a Terrassa

La matinada del diumenge 22 de desembre, els Bombers van donar un avís a Terrassa per la caiguda del mur d’una nau industrial que va afectar quatre vehicles aparcats, sense provocar ferits.

Notícies relacionades

Al mateix municipi, els Bombers van haver d’assegurar bé la xemeneia d’un restaurant que feia 20 metres perquè ja s’havia mig desprès a causa de la força del vent.

Més notícies de Cornellà i Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA