ART LOCAL

El Castell estrena una nova edició de la Mostra del Grup de Pintors de Cornellà

Moltes de les obres exposades tenen com a referents persones, llocs, o llocs de la ciutat

castell-de-cornell

castell-de-cornell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts, 10 de desembre, a les 20 hores, el Castell de Cornellà inaugura la catorzena edició de la Mostra del Grup de Pintors de Cornellà, una exposició que ja és tradició a la ciutat en l’època de Nadal.

Els artistes locals mostren les seves últimes creacions artístiques a les parets del Castell, on es poden trobar diverses temàtiques i també tècniques com a pintura a l’oli o aquarel·la, entre d’altres. Moltes de les obres exposades tenen com areferents persones, llocs, o llocs de la ciutat.

«És un exercici de descobriment i retrobament amb persones amb ganes d’explicar i plasmar emocions a través de la pintura», explica l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón. Per la seva part, Ricard Bellés, president del Grup Pintors de Cornellà afirma que els candidats a artistes de la ciutat «necessiten un espai idoni per poder mostrar els seus sentiments de qualsevol forma artística».

Oberta fins a finals de gener

L’exposició es podrà veure fins al 26 de gener de 2020, a la sala d’exposicions del Castell de Cornellà, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14, i de 17 a 20 hores; també, diumenges i dies festius de 10 a 14 hores.

Notícies relacionades

«Aquesta Mostra no pretén ser elitista, la participació està oberta a totes les persones del nostre entorn, perquè puguin manifestar-se i obrir camins de sensibilitat i mostrar-los als seus ciutadans», reivindica Bellés.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA