FESTES DE BARRI

Sant Ildefons inicia les seves festes recordant la veïna de Cornellà assassinada per la seva exparella

El pregó d'inici de les festes se celebrarà el divendres 11 d'octubre al Centre Cívic Sant Ildefons

534 ajuntament4

534 ajuntament4

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat celebra les seves festes amb la majoria d’activitats concentrades aquest cap de setmana, del 10 al 13 d’octubre. Un programa pled’«activitats lúdiques, culturals, gastronòmiques i esportives per a totes les edats, organitzades per la coordinadora d’entitats del barri», expliquen des de l’ajuntament.

El pregó és aquest any a càrrec de l’excomissari de policia Emiliano Rubio. Serà divendres 11 d’octubre, a les 19.30 hores, al Centre Cívic Sant Ildefons. Al final del pregó es farà un minut de silenci en record de la dona de Cornellà, Cristina Ortiz, presumptament assassinada el 21 de setembre per la seva exparella en un cas de violència masclista.

Sant Vildefons

El mateix divendres 11 d’octubre, a partir de les 21 h es farà la sisena edició de la fira gastronòmica Sant Vildefons, una proposta gastronòmica de vins i productes que prepararan els paradistes del mercat de Sant Ildefons. La vetllada estarà amenitzada per l’actuació en directe dePájaros Mojadosi les seves versions de grans artistes del pop nacional dels últims 20 anys.

Activitats familiars, mercat d’intercanvi, festival de música i dansa, la mostra d’art Art Ildefons i tallers per a nens i degustacions gastronòmiques, entre d’altres, completaran el programa de festes dissabte i diumenge.

Jornades Europees de Patrimoni

Durant el mateix cap de setmana, se celebraran al municipi les Jornades Europees de Patrimoni. A Cornellà s’han programat activitats per posar en valor el patrimoni de la ciutat, en algun cas, coincidint amb altres celebracions locals, com la festa Major de Sant Ildefons i la Festa del Parc de Can Mercader.

Notícies relacionades

Algunes de les activitats destacades seran: la Jornada de Portes Obertes del Museu Palau Mercader, la visita a la Torre de la Miranda o la passejada pel jardí romàntic del Parc Can Mercader, entre d’altres.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA