Anar al contingut

ACTIVITATS PER A TOTHOM

Els Centres Cívics de Cornellà renoven la programació amb multitud de cursos i tallers

La Universitat de la Gent Gran presenta un programa que consta de 20 assignatures repartides en dos quadrimestres

El Periódico

Els Centres Cívics de Cornellà renoven la programació amb multitud de cursos i tallers

guillemfotografs.cat_Guillem Urb

El mes de setembre comença el curs escolar també als centres cívics i equipaments municipals de Cornellà de Llobregat, que ofereixen cursos i tallers. Els tres centres cívics de la ciutat tenen obertes les inscripcions fins a finals de setembre o fins a completar el nombre de places.

Són tres els centres cívics que ofereixen aquests cursos i tallers als veïns de Cornellà: el Centre Cívic de Sant Ildefons, el Centre Cívic de la Gavarra i el Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat. Des de l’Ajuntament recorden que els interessats poden preguntar en cada centre sobre «descomptes per a diferents col·lectius».

Un ampli ventall d’activitats

Al CC de Sant Ildefons es pot trobar un ventall de propostes que van des de l’educació artística, la gastronomia, la informàtica i la música fins al ball. Per la seva part, el CC de la Gavarra torna amb la seva oferta consolidada en: pintura, artteràpia, risoteràpia, meditació i els tallers de moda habituals organitzats per l’Associació Cultural Gent i Futur.

El CC del Parc Esportiu Llobregat ha programat una vintena de propostes, en les quals es poden trobar els tallers habituals de fotografia, pintura, ganxet, cuina en família, escriptura creativa i propostes més innovadores. A més, els dissabtes tornen els tallers familiars de cuina.

La universitat de la gent gran

D’altra banda, l’UNED Sènior/Universitat de la Gent Gran està oberta a qualsevol persona amb o sense titulació que vulgui formar-se a partir dels 50 anys. La programació consta de vint assignatures repartides en dos quadrimestres, en què «els alumnes poden augmentar els seus coneixements en: anglès, filosofia, literatura, música, antropologia, art o història del patrimoni de Cornellà, entre d’altres».

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Ajuntaments