ACTIVITATS PER A TOTHOM

Els Centres Cívics de Cornellà renoven la programació amb multitud de cursos i tallers

La Universitat de la Gent Gran presenta un programa que consta de 20 assignatures repartides en dos quadrimestres

ccsantildefons

ccsantildefons / guillemfotografs.cat_Guillem Urb

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mes de setembre comença el curs escolar també als centres cívics i equipaments municipals de Cornellà de Llobregat, que ofereixen cursos i tallers. Els tres centres cívics de la ciutat tenen obertes les inscripcions fins a finals de setembre o fins a completar el nombre de places.

Són tres els centres cívics que ofereixen aquests cursos i tallers als veïns de Cornellà: el Centre Cívic de Sant Ildefons, el Centre Cívic de la Gavarra i el Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat. Des de l’Ajuntament recorden que els interessats poden preguntar en cada centre sobre «descomptes per a diferents col·lectius».

Un ampli ventall d’activitats

Al CC de Sant Ildefons es pot trobar un ventall de propostes que van des del’educació artística, la gastronomia, la informàtica i la música fins al ball. Per la seva part, el CC de la Gavarra torna amb la seva oferta consolidada en: pintura, artteràpia, risoteràpia, meditació i els tallers de moda habituals organitzats perl’Associació Cultural Gent i Futur.

El CC del Parc Esportiu Llobregat ha programat una vintena de propostes, en les quals es poden trobar els tallers habituals de fotografia, pintura, ganxet, cuina en família, escriptura creativa i propostes més innovadores. A més, els dissabtes tornen els tallers familiars de cuina.

La universitat de la gent gran

Notícies relacionades

D’altra banda,l’UNED Sènior/Universitat de la Gent Gran està oberta a qualsevol persona amb o sense titulació que vulgui formar-se a partir dels 50 anys. La programació consta de vint assignatures repartides en dos quadrimestres, en què «els alumnes poden augmentar els seus coneixements en: anglès, filosofia, literatura, música, antropologia, art o història del patrimoni de Cornellà, entre d’altres».

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments