CULTURA I LLEURE

La música envaeix les nits d'estiu de Cornellà

La programació cultural i de lleure del municipi continua tot el mes amb propostes com el cine a la fresca i els concerts a Can Mercader i el Castell

Les Nits d'Estiu inclouen la celebració de la segona edició del St. Ildephon's Festival, dividit en dos dies, i el Can Mercader Festival, dedicat al heavy metal

can-mercader-festival-900x400

can-mercader-festival-900x400

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com cada juliol, aquest mes s’ha inaugurat a Cornellà la programació de les ‘Nits d’Estiu’, que agrupa totes aquelles propostes culturals i de lleure que ofereix la ciutat a l’estiu i que inclou activitats com el ‘cine a la fresca’ i els concerts celebrats al parc de Can Mercader i alCastell  de la ciutat.

La programació, que es va inaugurar el 28 de juny amb les actuacions de Muyayo Rif i Xeroots, seguirà durant tot el mes amb les projeccions de pel·lícules com ara ‘Wonder’ (10/07) i ‘El Pasajero’ (24/07) i els concerts de Dani Flaco y El Globo (12/07) oBig Mouthers Covers i Los Wishas, el divendres 19 de juliol, tots dos a Can Mercader.

El Castell de Cornellà, per la seva part, és l’escenari de les actuacions en petit format, que aprofiten l’impactant escenari del seu pati els dijous a la nit. Per ell han passat ja Isaben Vinardell & Isabelle Laudenbach, i ho farà pròximament l’espectacle ‘Òpera secreta’, de Joan Martínez i Laia Camps (11/07).

També actuaran al castell Carles Pachón i Josep Buforn, en un concert líric inclòs en el cicle Música als Castells (18/07) i Karabash (25/07). En el mateix espai, però amb estils musicals diferents, els dimecres Cornellà rebrà els ritmes de The Teasers (10/07), Flamenc Boogie Project Combo (17/07) i del cantautor Jordi Gómez (24/07).

Segona cita del St. Ildephon’s Festival

El castell acollirà els dissabtes les Nits de l’Agrupa,amb activitats organitzades per l’Agrupació Sardanista de Cornellà que s’incorporen a la programació, així com el festival Dansafolk (27 i 28 de juliol), dedicat a les músiques i danses tradicionals dels Països Catalans.

En la programació s’inclou, a més, el St. Ildephon’s Festival, una proposta estrenada l’any passat i centrada en la música, les activitats familiars i la gastronomia dels ‘food trucks’ que se celebra al barri de Sant Ildefons, aquest any dividit en dues cites: el 6 i el 12 de juliol.

Música heavy a Can Mercader

També hi ha espais per a les actuacions a la plaça de la Sardana, amb el folk-rock de La Puça (13/07) i el teatre d’improvisació d’Impro Horror Show a la plaça del Pallars (20/07), així com el Gos Mercader Festival, dedicat al heavy metal, que se celebrarà al parc de Can Mercader el 13 de juliol.

Notícies relacionades

La programació es completa amb les aportacions de diferents entitats i col·lectius ciutadans, com la proposta reggae del Jam in Fest, el pròxim 20 de juliol al Camp de les Aigües. Totes les activitats són gratuïtes, a excepció de l’espectacle del festival Dansafolk del dissabte 28 de juliol.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Estiu Concerts