ELS OSCARS DE LES ETIQUETES

La firma cornellanenca Germark, primera empresa espanyola premiada per la World Label Association

La companyia, amb seu a la ciutat baixllobregatenca, va ser premiada en la categoria de cosmètica en els considerats com els 'Oscars' del sector de l'etiquetatge

ibancid directorgeneraldegermark posaaladerechadelaimagenconelworldlabelaward

ibancid directorgeneraldegermark posaaladerechadelaimagenconelworldlabelaward

1
Es llegeix en minuts
ACN

Germark, firma amb seu a Cornellà dedicada a la fabricació d’etiquetes, ha sigut guardonada amb un dels premis dels World Label Award, considerats els ‘Oscars’ del sector, concedits per la World Label Association.

En una gala celebrada a Copenhaguen, la companyia va ser distingida en la categoria de cosmètica gràcies a l’etiqueta de la màscara capil·lar Mask Shikiso-Protections UV Rays.

L’empresa competia en el concurs mundial després d’haver superat el certamen convocat prèviament per la FINAT, la federació internacional de fabricants d’etiquetes, i enfrontant-se després a la feina de fabricants dels Estats Units, el Japó, Austràlia, Nova Zelanda i la Xina.

Iban Cid, director general de Germark, va celebrar el reconeixement rebut per la companyia i va destacar el fet que fos la primera empresa de l’estat en recollir un d’aquests guardons, concedits per la federació que agrupa diverses associacions del sector a escala mundial.

Notícies relacionades

L’empresa, fundada el 1958, també va rebre dos importants reconeixements en els premis que convoca anualment la FINAT en la categoria d’impressió digital en una etiqueta pertanyent també l’àmbit de la cosmètica, en una competició a què es van presentar prop de 300 treballs de mig centenar d’empreses procedents de 26 països. 

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Empreses