ESTAFES 'ONLINE'

Detinguts 20 persones a Barcelona, Cornellà i l'Hospitalet per estafes 'online' en la compravenda de vehicles

La banda penjava ofertes falses de cotxes a un preu molt baix i desapareixia després d'haver cobrat la paga i senyal

En total van arribar a estafar 155.000 euros a 52 persones i en el moment de la detenció tenien 94 anuncis publicats

comercioelectrnico

comercioelectrnico

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desarticulat una banda dedicada a cometre estafes per Internet mitjançant la publicació d’anuncis  de venda de vehicles falsos. En total, els agents han detingut20 persones a Barcelona, l’Hospitalet i Cornellà, que haurien arribat a estafar 155.000 euros a 52 víctimes.

El grup es dedicava a publicar en massa ofertes falses en portals d’internet, en els quals anunciaven vehicles a preus molt baixos per atreure les víctimes. Després, acordaven amb elles el pagament d’una paga i senyal i, una vegada cobraven l’import acordat, desapareixien.

Les nombroses denúncies rebudes a tot el país van fer que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional creés un equip conjunt d’investigació el mes de febrer passat, que ha acabat ara amb la detenció i desarticulació de la banda.

Notícies relacionades

El 5 de març passat ja es va detenir el capitost del grup, un home de 41 anys i veí de Barcelona amb nombrosos antecedents per delictes similars. Al maig es va detenir la resta de membres de la banda a l’Hospitalet i Cornellà. En el moment de la detenció, el grup tenia publicats 94 anuncis falsos a la xarxa.

Més notícies de Cornellà i l’Hospitalet en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA