OFERTA LÚDICA NOCTURNA

Cornellà presenta la 12a edició de 'Nits Insòmnia', la seva proposta de lleure nocturn alternatiu

El projecte, que inaugura aquest divendres la seva edició de primavera, inclou diferents propostes lúdiques i esportives per a joves d'entre 16 i 35 anys

zentauroepp46025125 barcelona 25 11 2018 barceloneando juegos de mesa festival j181125174516

zentauroepp46025125 barcelona 25 11 2018 barceloneando juegos de mesa festival j181125174516 / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres 26 d’abril Cornellà dona la benvinguda a la 12a edició de primavera dels seus ‘Nits Insòmnia’,una iniciativa que inclou diferents propostes de lleure nocturn alternatiu i que s’ofereix des de fa uns anys a la ciutat alsjoves d’entre 16 i 35 anys.

El programa del projecte inclou diferents activitats gratuïtes que van des d’alternatives de lleure esportives fins a tornejos de jocs de taula, a més d’altres activitats lúdiques o relacionades amb la sexualitat i l’afectivitat.

Aquesta edició de primavera de les ‘Nits Insòmnia’ s’estrenarà divendres i s’allargarà fins al 25 de maig, però les activitats se succeiran de nou amb l’edició d’estiu, que donarà inici el mateix 31 de maig i oferirà propostes fins al juliol.

Aquest primer cap de setmana, la programació inclou una ‘Nit sense’; una activitat multitaller on els joves podran desd’elaborar dolços àrabs o rebosteria sense gluten fins a practicar kizomba o participar en una sessió de preparació de cosmètica natural.

Esport, una alternativa saludable

A més, aquest mateix diumenge, el col·lectiu de Street Workout de Cornellà impartirà una classe nocturna de cal·listènia a l’acabat d’estrenar parc de la ciutat, inaugurat a començaments d’any, per fomentar l’esport com a alternativa saludable de lleure nocturn.

Notícies relacionades

A més d’aquestes propostes, durant els pròxims dos mesos els joves de Cornellà podran apuntar-se, per exemple, a una marató de cine de terror, un taller de guitarra o un torneig de tennis i pàdel, entre altres propostes, o reunir-se per veure junts Eurovisió el pròxim 18 de maig.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Joves