TRIPLICAVA LA TAXA D'ALCOHOL

Detingut un jove de Cornellà accidentat a l'A-2 quan conduïa triplicant la taxa d'alcohol permesa

L'home va topar contra una tanca de l'autovia i la furgoneta que conduïa va quedar parada al carril esquerre, posant en greu perill la circulació

foto 3391519

foto 3391519

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van aturar dissabte passat de matinada un jove veí de Cornellà que va tenir un accident a l’A-2, a l’altura d’Esparreguera, quan conduïa una furgoneta sota els efectes de l’alcohol.

El conductor, de 23 anys i nacionalitat boliviana, triplicava la taxa d’alcohol permesa quan va xocar contra una tanca de l’autovia, deixant el vehicle parat al carril esquerre de la calçada sense senyalitzar l’accident, fet que va posar en greu risc a la resta de conductors.

Els fets es van produir sobre les dues del matí de dissabte passat, moment en què els Mossos van rebre l’avís d’una furgoneta aturada al mig de l’A-2 en sentit Lleida.

Fins al lloc es van desplaçar dues dotacions de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell i, poc després, un indicatiu de Trànsit, que van trobar la furgoneta accidentada al carril esquerre de la via ràpida, en un tram de dos carrils, amb els llums apagats i sense cap tipus de senyalització.

Els agents van comprovar que el conductor, que havia resultat il·lès, havia col·lidit diverses vegades amb la tanca de separació al llarg d’uns 200 metres i van constatar que mostrava símptomes evidents d’estar sota els efectes de l’alcohol.

Notícies relacionades

El conductor va donar positiu al test d’alcoholèmia, amb una taxa penal de 0,83 mg/l en aire expirat, triplicant la taxa legal permesa de 0,25 mg/l. Els agents van informar el conductor de l’obertura de diligències penals i de l’obligació de presentar-se davant del jutjat i, després de manifestar en diverses ocasions la seva negativa a presentar-se davant del jutge, el van detenir per garantir la seva compareixença.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA