ACTIVITAT FÍSICA I DE LLEURE

Els patis de les escoles de Cornellà obren les portes a l'estiu

L'escola Suris, l'escola de Sant Ildefons i l'Abat Oliba participen en una nova edició d'aquesta iniciativa dedicada a promoure l'activitat física entre els més joves

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diversos centres educatius de Cornellà s’han tornat a sumar aquest any a la iniciativa de patis obertspromoguda per la comunitat educativa i el consistori cornellanenc, dedicada a oferir un espai als més joves de la ciutat on reunir-se i passar les caloroses tardes d’estiu.

Els patis del’escola Suris, de Sant Ildefons i l’escola Abat Oliba obren de dilluns a diumenge de 17 a 20.30 h fins al 9 de setembre, a excepció de les setmanes del 6 al 19 d’agost –tots dos inclosos–, que romandran tancats per descans.

Com cada any, monitors esportius dinamitzen les activitats als patis fomentant valors educatius a través de l’esport i donant una opció saludable i alhora lúdica als nens i nenes de la ciutat, en una instal·lació immillorable per a la seva pràctica.

Aquesta iniciativa permet als menors continuar realitzant activitat física regularment durant l’època estival i, alhora, preservar la convivència entre els ciutadans que volen disfrutar dels espais comuns, com places i parcs, de manera més tranquil·la.

Els i les cornellanenques que ho desitgin poden a més fer ús dels espais educatius ubicats a les places d’Europa, Sant Ildefons i Almeda la Vella, així com del parc del Canal de la Infanta.

Notícies relacionades

Aquesta iniciativa se suma a altres d’existents a la ciutat per fer més amè, educatiu i enriquidor l’estiu dels joves de la ciutat, com les alternatives educatives ofertes als casals d’anglès o el Tecnoestiu o les activitats culturals i familiars organitzades a les biblioteques de Cornellà.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA