CULTURA A PREUS ASSEQUIBLES

Mag Lari, David DeMaría i Jordi Bosch, protagonistes de l'oferta cultural de Cornellà per a aquesta tardor

L'Auditori presenta un cartell que inclou música, teatre i espectacles de petit format en tres programacions paral·leles

maglari2

maglari2 / Enric Mauri

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Auditori de Cornellà presenta en la seva cartellera cultural de la pròxima tardor una gran varietat propostes musicals, teatrals i espectacles de petit format amb protagonistes del nivell del cantant David DeMaría, el Mag Lari i els actors Julio Manrique i Jordi Bosch.

Amb el focus posat en la varietat i en la qualitat, el principal espai de lleure de la ciutat vol acostar la cultura al públic amb espectacles a preus assequibles que es distribuiran en tres programacions paral·leles: una d’estable a l’Auditori&Teatre, el cercle familiar ‘Berenem a L’Auditori’ i una tercera a la Sala2.cat.

En el primer, els assistents podran trobar set propostes d’alt nivell entre les quals s’inclou l’actuació‘25 il·lusions’ del popular Mag Lari, que portarà a Cornellà la màgia el 6 d’octubre d’aquest any que celebra el seu 25è aniversari dalt dels escenaris. Per a l’ocasió, l’artista oferirà números de màgia emblemàtics barrejats amb l’estrena d’altres que incorporarà a l’espectacle per primera vegada.

També a l’Auditori&Teatre, els visitants podran disfrutar d’Aga-Boom, la companyia teatral que trenca les barreres del llenguatge i la cultura amb l’art de l’‘slapstick’, la comèdia física i l’entusiasme alegre de la infantesa en una explosió de 75 minuts de diversió familiar.

L’agenda la completen l’espectacle de dansa Discrete Figures, l’obra de teatre ‘Humans’, dirigida per Mario Gas i protagonitzada per Monsterrat Carulla i Jordi Bosch, i l’espectacle ‘La rêve d’Erica’, que combina ballet, música, teatre i acrobàcies en un xou de 50 minuts.

Al desembre, la ‘Gira 20 años’ de David DeMaría i l’obra ‘Èdip’, encapçalada per Julio Manrique i Carles Martínez, tancaran la programació d’aquest espai, que porta cada any a Cornellà variades i exquisides propostes culturals per a tota la família.

De berenar cultural

Tots els espectacles de la programació inclouen un berenar al ‘hall’ de l’Auditori, que oferirà, a més de pa amb xocolata, música i diversió als assistents una hora abans dels espectacles. Xous que combinaran imatges, música, espectacles infantils, teatre i cine.

El cantant musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, convertit en el referent infantil musical per excel·lència, oferirà als més petits un concert amb les cançons més sonades en escoles i cases, i el ‘Déjà-vu’ del Mag Edgar omplirà l’Auditori de teatre, màgia i il·lusió.

Aquest cercle familiar s’estrenarà el 30 de setembre amb 'Història d’una llavor', una de les creacions més emotives de la Cia La Maquiné que posarà el focus en els abusos que fa l’ésser humà del medi ambient. 'Berenem a l’Auditori' s’allargarà fins al mes de desembre amb dos espectacles més: l’adaptació teatral de l’obra d’Anna Obiol ‘El petit Dalí’ i ‘Invisibles’. 

Petit format per a les nits de tardor

L’Auditori donarà, a més, continuïtat a la proposta paral·lela en petit format en la Sala2.cat, que inclourà quatre espectacles amb la intenció d’amenitzar les fredes nits de tardor.

La programació l’encapçala la Cia CorEnllà-Teatre, que oferirà dos espectacles diferents l’octubre i el novembre: ‘La pedra fosca’ i ‘Paraules encadenades’, i es tancarà amb el xou d’Oscar ‘The Magician’ i amb ‘The Roker’, una fusió de màgia i tecnologia amb resultats sorprenents.  

Un total de setze cites que combinen teatre, música, circ i dansa amb l’objectiu d’oferir al públic una programació de qualitat sense sortir de la ciutat i que s’emmarquen en la proposta Cornellà Escènica, promoguda per l’Ajuntament.

Cultura a l’abast de tothom

Aquest any s’estrena a més una nova política de venda d’entrades, per la qual es facilitarà la compra als més grans de 65 anys, als quals s’oferirà un preu de 5 € per espectacle.

També els més petits tindran grans beneficis si disposen del carnet del Club Super3, ja que tindran l’entrada gratuïta per a tots els espectacles inclosos en el cercle ‘Berenem a l’Auditori’.

Notícies relacionades

Amb l’objectiu d’acostar la cultura al màxim nomeni de persones, el preu de tots els espectacles oscil·larà entre els 8 i els 18 euros en entrada anticipada, i es farà descompte a grups i en la compra de diversos espectacles.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA