EMPENTA A L'ECONOMIA LOCAL

Nou impuls al comerç local a Cornellà

Una nova guia comercial 'on line' recull informació sobre més de 2.600 establiments i comerços de la ciutat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà disposa ja de la seva pròpia Guia comercial ‘on line’amb dades i informació sobre més de 2.600 comerços i establiments de la ciutat, amb l’objectiu de facilitar-hi l’accés als usuaris i promoure el comerç local.

Aquesta nova guia, confeccionada amb informació extreta del cens d’establiments realitzat el desembre passat, ofereix informació sobre el nom comercial, servei i tipus de producte que ofereix un comerç, així com el seu sector, ubicació i localització, el barri a què pertany i una fotografia.

Aquesta eina permet a més als mateixos establiments ampliar la seva fitxa més detalladament, afegint-hi dades com el telèfon de contacte, l’horari d’obertura, la pàgina web o les paraules claus per facilitar-ne la recerca.  

Amb tot això, aquesta nova guia pretén incentivar el comerç local i recordar a la població la gran xarxa d’establiments que té al seu abast i tota la tipologia de serveis que ofereix. Es busca així posar de relleu el comerç de proximitat, el tracte familiar i personalitzat, i donar una empenta a l’economia local.  

La guia serà útil tant per a usuaris corrents com per a comerços, negocis, establiments d’hostaleria i restauració i mercats municipals, que podran veure com la seva activitat forma part d’un entramat comercial que ajuda a “fer ciutat” i veurà augmentada a més la seva capacitat d’atracció de nous clients.

La voluntat de la iniciativa és que la informació estigui sempre 100% actualitzada, que els comerços participin de manera activa en la seva construcció i millora i que sol·licitin els canvis que desitgin a través d’un formulari accessible al portal web.

De la mateixa manera podran fer-ho els usuaris en cas de trobar incidències o informacions que no es corresponguin amb la realitat.

La ‘Guia comercial ‘on line’’ és un projecte desenvolupat per l’Ajuntament de Cornellà, l’empresa municipal Procornellà i l’associació Cornellà Compra a casa, i s’afegeix a altres que el consistori està duent a terme amb l’objecte de promoure i dinamitzar l’activitat comercial.

Notícies relacionades

Un exemple d’això és el servei de ‘Traduccions a la carta’ per facilitar als establiments les traduccions de menús, catàlegs i preus.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA