Neutralitat

El PP de Cornellà contra els llaços grocs i el Che Guevara

El grup local dels populars demana neutralitat política als espais i treballadors municipals

david-serrano

david-serrano

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El PP de Cornellà no vol ni llaços grocs, ni banderes republicanes, ni samarretes del Che Guevara. El portaveu dels populars d'aquesta localitat del Baix Llobregat i president del PP de Barcelona, Daniel Serrano, considera que l'Ajuntament ha de vetllar per la neutralitat institucional i qualificad'«absolutament impresentable que de vegades hi pugui haver treballadors que atenguin el públic amb la samarreta del Che Guevara o amb un llaç groc".

En aquesta línia, el grup municipal del PP de Cornellà ha presentat una moció, que es debatrà al pròxim ple, perquè s'iniciïn els tràmits per a l'aprovació d'una ordenança municipal que garanteixi la neutralitat política o partidista als espais i edificis públics municipals així com dels seus treballadors.

Segons Serrano, en declaracions aLa Premsa del Baix, "per molt que alguns coregin que els carrers són seus, en realitat els carrers són de tots, i per aquesta raó rebutgem que en espais o edificis municipals hi pugui haver simbologia o banderes no oficials, com pugui ser la bandera republicana, que fereixen la sensibilitat de les persones que no compartim el posicionament que representa aquest símbol".

Notícies relacionades

I per això assegura que "amb l'aprovació d'aquesta nova ordenança volem d'una banda salvar el buit legal existent, i de l'altra, aconseguir l'objectiu d'una administració neutra de tots i al servei de tots, esperit que entroncaria amb el millor republicanisme francès i no amb el que somien d'altres.»

Més notícies de Badalona