Canvi d'ubicació

Vanderlande trasllada la seva seu principal al WTC Almeda Park de Cornellà

La multinacional d'automatització de processos logístics marxa de Barcelona per falta de superfície

Vanderlande Industries és una multinacional d’automatització de processos logístics. 

Vanderlande Industries és una multinacional d’automatització de processos logístics.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vanderlande Industries Espanya traslladarà la seva seu principal al centre de negocis World Trade Center Almeda Park, situat a Cornellà, per la necessitat d'augmentar la seva superfície.

Actualment, la multinacional d'automatització de processos logístics té la seva seu a la ciutat de Barcelona i ha decidit traslladar-se a Cornellà per la falta de metres quadrats disponibles a la capital catalana, segons un comunicat de la consultora Savills Aguirre Newman, que ha assessorat la firma en aquesta operació.

La companyia ha optat finalment per traslladar-se al WTC Almeda Park, concretament a l'edifici número 6, propietat de Merlin Properties, que compta amb 14.543 metres quadrats, dels quals la companyia n'ocuparà 2.907.

"El Baix Llobregat s'ha convertit en una zona ineludible en el mercat barceloní per a la ubicació d'empreses que requereixen una gran superfície a causa de l'escassetat d'oferta disponible en altres àrees", ha assegurat la directora d'oficines de Savills Aguirre Newman Barcelona, Marie Laure.

Notícies relacionades

Fundada el 1949 i adquirida el 2017 per Toyota Industries Corporation, Vanderlande és una multinacional que compta amb més de 5.500 empleats, està present en més de 100 països i la seva facturació arriba a més de 1.700 milions d'euros.

Més notícies de Cornellà