Acusat d'organitzador

Obren un procediment sancionador a Vidal Aragonés per organitzar talls durant la vaga del 3-O

El diputat de la CUP argumenta que l'aturada la va fer "el poble autoorganitzat"

Diputat Vidal Aragonés (CUP).

Diputat Vidal Aragonés (CUP). / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han notificat al diputat de la CUP Vidal Aragonés l'inici d'un procediment sancionador per organitzar talls durant la vaga general del 3 d'octubre, dos dies després del referèndum.

Així ho ha explicat Aragonés amb un missatge aTwitter aquest dimarts a la tarda, on argumenta que li hauria "encantat" participar de la direcció de la reivindicació, però assevera que "va ser el poble organitzat".

Precisament quan fa sis mesos de la "vaga general", Aragonés ha recordat que a la seva ciutat, Cornellà de Llobregat, més de 4.000 persones van exercir el seu dret "fonamental". Aragonés adjunta al tuit la fotografia de la notificació dels Mossos, on s'apunta que Vidal va tenir un paper "molt rellevant en l'organització i el desenvolupament de la manifestació".

Notícies relacionades

"Més en concret, va ser la persona que va donar indicacions a la resta de membres del grup i va indicar quines vies s'havien de tallar", afegeix el text. A més, la notificació subratlla que Aragonés és "l'organitzador o promotor" de la manifestació amb tall de la B-20, sortida 14 sentit sud, i l'autopista A-2 sortida 60. El diputat anticapitalista és, doncs, el "presumpte responsable de la comissió d'una infracció administrativa".

Més notícies de Cornellà