A la Gavarra

Tràfic d'haixix en una perruqueria de Cornellà

Els responsables, detinguts, utilitzaven el negoci per amagar i vendre la droga

Tràfic d'haixix en una perruqueria de Cornellà

EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut tres responsables d'una perruqueria de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) acusats de traficar amb haixix des de l'establiment, on els agents van incautar 3,2 quilos d'aquesta droga amagada al magatzem.

Segons ha informat aquest diumenge la policia catalana, en l'operació, portada a terme dimarts passat, 27 de març, també es va arrestar un home amb diversos antecedents per delictes contra la salut pública, que acabava de recollir 200 grams d'haixix a la perruqueria.

Després d'identificar aquest sospitós, els Mossos van demanar suport a una patrulla de la Guàrdia Urbana de Cornellà i es van dirigir a la perruqueria, situada al barri de la Gavarra, on hi havia tres homes: el propietari, el seu germà i el cunyat d'aquest últim.

Els agents van registrar l'establiment, on van trobar al magatzem un total de 3,269 quilos d'haixix.

Notícies relacionades

A més, els agents van localitzar, amagats en calaixos i a dins d'una màquina de fer massatges, un total de 9.472 euros en efectiu, fraccionats en bitllets de 50, 20, 10 i 5 euros, suposadament obtinguts amb la venda dels estupefaents.

Dels quatre detinguts, el jutge de guàrdia de Cornellà ha ordenat l'ingrés a la presó de dos i la llibertat amb càrrecs dels altres dos.