Art en escena

L'Auditori de Cornellà reprèn la programació amb Núria Graham

També actuaran Lurrak i es podrà veure l'espectacle infantil 'Ballenas' en 3D

Moment de l’espectacle Lurrak.

Moment de l’espectacle Lurrak. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del parèntesi de Setmana Santa, l'Auditori de Cornellà reprèn la programació amb un intens cap de setmana. La primera cita arriba el divendres 6 d'abril a les 21 h. La protagonista del primer concert serà Núria Graham, la de Vic actuarà en petit format a la Sala2.cat. Es tracta d'un dels talents més precoços de l'escena catalana i una de les perles més brillants de l'actual planter musical.

El dissabte 7 d'abril arribarà el torn de 'Lurrak'. Aquest espectacle escenifica una fàbrica al costat de la ria de Bilbao a mitjans del segle XX on diverses persones conviuen durant moltes hores del dia i de la nit en condicions pròximes a l'esclavitud. El treball en aquesta fàbrica és la música i el circ. Les accions es desenvolupen mitjançant números d'equilibri, bàscula i aeris, i estan pautades pel ritme que marquen els singulars instruments musicals bascos. Un espectacle musical de circ contemporani que explica la història d'una rebel·lió en una petita comunitat.

Notícies relacionades

I, finalment, el diumenge 8 d'abril arribarà el torn de 'Ballenas, historias de gigantes', un espectacle familiar. Es tracta d'una aposta innovadora que combina la dansa i les projeccions en 3D. Amb ulleres posades, el públic se submergeix en un món fantàstic inspirat en històries i llegendes ancestrals llatinoamericanes sobre balenes, narrades amb una estètica i narrativa contemporànies. En aquest cas, una hora abans de l'espectacle, s'oferirà als espectadors un berenar de pa amb xocolata, amenitzat per música en viu.

Més notícies de Cornellà