Centres música

L'ACEM tanca la celebració del seu 25è aniversari a Cornellà

Al concert final tocaran 6.500 intèrprets arribats de 82 escoles de música de Catalunya

Concert de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM).

Concert de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM). / ACEM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM) finalitzarà els actes de celebració del seu 25è aniversari el 10 de juny a l'RCDE Stadium de Corellà - El Prat. Aquest dia, més de 6.500 músics arribats de diferents racons de Catalunya i representants de 82 escoles de música, oferiran un concert multitudinari sota la direcció de Manel Camp.

L'ACEM concep aquest esdeveniment com “una gran festa” i “com un concert multitudinari que fomenti la col·laboració entre escoles i potenciï l'intercanvi d'experiències entre els alumnes”. “Un concert que permeti als alumnes viure una experiència especial i inoblidable participant en un gran projecte que els omplirà d'il·lusió i motivació durant tot el curs”, asseguren.

Més actes

Notícies relacionades

Aquest concert és el colofó final d'un cicle d'actes commemoratius, que van començar al febrer al Museu Nacional d’Art de Catalunya.  Abans de la festa final fins i tot hi ha organitzats quatre actes més: una trobada d'instruments tradicionals al Pavelló d'Esports de Sant Feliu de Guíxols (14/04/2018), una trobada de percussió a Sant Cugat del Vallès (15/04/2018), una trobada de dansa a Esparreguera (12/05/18) i ACEM Jazz Ensemble a la Seu d’Urgell (23-25/05/18).

Més notícies de Cornellà 

Temes:

Música