Promoció econòmica

Cornellà ofereix servei de traducció als comerços de la ciutat

Amb aquesta campanya l'Ajuntament vol fomentar el petit i mitjà negoci

El consistori ofereix traduccions de menús gratuïtes.

El consistori ofereix traduccions de menús gratuïtes. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d'Empreses Procornellà, posa en marxa un nou servei a l'abast d'establiments de comerç, hostaleria o restauració de la ciutat. Es tracta de 'Traduccions a la carta', una eina gratuïta que té com a objectiu facilitar a aquests establiments les traduccions de menús, catàlegs de productes, llistes de preus, fullets promocionals, pàgines web...  En definitiva, de qualsevol material que estigui relacionat amb l'activitat del negoci i en qualsevol idioma.

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'associació Cornellà Compra a Casa, té com a objectiu la promoció i dinamització del petit i mitjà negoci, principals motors de l'activitat diària als carrers de la ciutat. Un servei útil per als comerços o establiments de l'àmbit de la restauració regentats per persones no autòctones, però també per a aquells que vulguin obrir-se a una clientela més internacional.

Notícies relacionades

El propietari d'un establiment pot sol·licitar aquest servei mitjançant el portal www.serveidetraducciocornella.cat, només ha d'adjuntar el document que vol traduir i especificar-hi l'idioma. I en un breu termini de temps rebrà per correu electrònic la traducció de manera totalment gratuïta. El servei és gratis per a un màxim de 1.000 paraules a l'any i de 1.500 si l'establiment pertany a l'associació Cornellà Compra a Casa.

Més notícies de Cornellà

Temes:

Comerç